Nieuws 

Nu ook Avent Natural flessen en spenen verkrijgbaar
Het Avent assortiment is uitgebreid met Natural flessen en Natural spenen. Kenmerkend is dat de vorm van de brede speen lijkt op een borst. Dit maakt het combineren van borst- en flesvoeding makkelijker en het aanleggen eenvoudiger. De flessen leveren wij in 2 maten en de spenen in 5 varianten. Je vindt deze artikelen terug in de categorieën "Flessen, spenen en tuitbekers" en "Nieuw in het assortiment".
 
Mepal Basic Lime uit het assortiment
Mepal heeft van de Basic serie de kleur Lime (lichtgroen) uit het assortiment gehaald. Wij hebben hiervan nog een beperkt aantal artikelen op voorraad (ontbijtbordjes, koffiekopjes en mokken). Deze kunnen uitsluitend nog telefonisch en op basis van beschikbaarheid worden besteld.
 
Nieuwe artikelen in assortiment
Wij hebben weer diverse nieuwe artikelen aan ons assortiment toegevoegd.
U vindt deze terug in de categorieën “Servies & Keukengerei” en “Huishoudelijk” en natuurlijk staan ze voorlopig ook allemaal netje bij elkaar in de categorie “Nieuw in het assortiment”.
 
 
Social media
Sweetcare is natuurlijk ook te vinden op Facebook en LinkedIn.
Door onze Facebookpagina te liken blijft u op de hoogte van interessante nieuwtjes èn kunt u meedoen aan onze leuke win-acties!

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding facebook Gerelateerde afbeelding
 
Verkrijgbaarheid ecofriendly SweetCare Premium Ultradunne luier
Een heel aantal van onze klanten binnen de kinderopvang is inmiddels overgestapt op onze nieuwe, innovatieve ultradunne en ecofriendly luiers.
 
Met veel plezier informeren wij u dat deze SweetCare Premium Ultradunne luiers sinds enige tijd ook bij o.a. D.I.O., Babypark en Babydump te vinden zijn. Naast deze ecofriendly luier en nog diverse andere SweetCare producten hebben zij ook onze nieuwe SweetCare babydoekjes (veel groter en sterker dan regulier) in het assortiment opgenomen.
 
We zijn er trots op dat steeds meer babyspeciaalzaken en winkels ervoor kiezen onze innovatieve en ecofriendly luiers en doekjes in het assortiment op te nemen, waardoor deze nu ook voor de ouders te koop zijn bij hen in de buurt. Als ouders u ernaar vragen, kunt u ze natuurlijk naar de genoemde winkels verwijzen (zie ook de pagina "Links").